Kalendář přírodních zahrad 2020 - 21

Připravili jsme pro vás již třetí dvouletý kalendář přírodního zahradničení. Tentokrát jsme vyhledali zajímavé citáty, které se týkají především zahrad, přírody, zahradničení a jejich smyslu a přínosu pro náš život, a spojili je s nádhernými detaily zahrad od fotografa Michala Schneidera.

Pokud chcete udělat radost sobě nebo své rodině, přátelům a známým nebo chcete podarovat tematickým dárkem své zaměstnance, obchodní partnery či klienty, neváhejte a objednejte si tento nástěnný kalendář. Kalendář má formát A4 a je vytištěn na hlazeném recyklovaném papíře.

Náhled kalendáře zde.

Cena

50 Kč/ks ( při objednávce 1-4 ks ); 35 Kč/ks (při objednávce 5 a více kusů a pro členy spolku Přírodní zahrada a licenční partnery spolku).
K ceně za kalendář se v případě zaslání poštou či Zásilkovnou připočítává poštovné a balné, viz objednávkový formulář.
S případnými dotazy se obracejte na Martinu Petrovou – tel. 721 480 183, e-mail: martina.petrova@prirodnizahrada.eu.

Jak a kde můžete kalendář získat?

Kalendář si můžete objednat přímo u našeho spolku Přírodní zahrada z.s., a to prostřednictvím objednávkového formuláře, případně osobně v sídle spolku v Jindřichově Hradci, a to v kanceláři v Klášterské ulici 140/II.

Kalendář můžete zakoupit také u našich partnerů: Lipka Brno (Kamenná 20, tel. 737 274 242), Mutišov (Mutišov 18, Slavonice, tel. 736 776 211) a u některých partnerů projektu. Termín odběru si domluvte předem.

Login

Lost your password?