Seminář s exkurzemi v Jindřichově Hradci a okolí – 18.-20.9.2022

Přírodní zahrada, z.s., Zelená obec Hohe Börde a gARTenakademie Sachsen-Anhalt e.V. v rámci projektu “Obce společně pro přírodu a ochranu klimatu II – občané, přidejte se” zvou na seminář s exkurzemi konaný v Jindřichově Hradci a v jeho okolí (Jihočeský kraj a Kraj Vysočina).

Seminář je určený především pro zástupce měst a obcí z oblasti plánování a údržby veřejné zeleně.

Seminář se koná s finanční podporou Česko-německého fondu budoucnosti a Města Jindřichův Hradec.

Podrobný program akce naleznete v pozvánce ZDE.

Účastnický poplatek je 3.000 Kč, příp. 1.500 Kč za 1 den účasti na akci (neděle se nepočítá). V ceně je zahrnuto organizační zajištění akce, pronájem prostor, vstupné do zahrad, prohlídky veřejné zeleně, honoráře přednášejících, komentovaná prohlídka Jindřichova Hradce, občerstvení v rozsahu 2 obědy a 2 coffeebreaky.

Je možné si doobjednat ubytování, případně si ho zajistit individuálně. V nabídce je jednolůžkový pokoj v Cyklopenzionu Kasper (Náměstí Míru, cena se snídaní je 890,- Kč). Pro večeře je možné rezervovat si místo v restauraci, kde budou společné večeře (platba bude individuální, není zahrnuta v účastnickém poplatku).

Přihlašovat se můžete prostřednictvím online formuláře ZDE. Kapacita akce je omezena, přihlášky přijímáme do 12.9.2022 v případě, že si přes nás budete chtít rezervovat ubytování, pro ostatní platí termín 14.9.2022.

Pomocná tabulka pro domluvu spolujízdy na odkazu ZDE.

Kontakt pro další informace: Martina Petrová – tel.: 721 480 183, e-mail: martina.petrova@prirodnizahrada.eu   

Těšíme se na Vaši účast!

Login

Lost your password?