Seminář “Bylinky v přírodní zahradě” – 18.5.2024

Milí příznivci bylinek a přírodního zahradničení, zveme Vás na seminář „Bylinky v přírodní zahradě“, který je realizován v rámci projektu “Zahrad daření v době klimatické změny“ č. 5230200049. Setkání se uskuteční v sobotu 18. května 2024 od 9 do 17 hodin v ukázkové přírodní zahradě Bochníčkovi v Mutišově nedaleko jihočeských Slavonic. Povede ho bylinkářka Jana Bochníčková, která má celoživotní zkušenosti s pěstováním, zpracováním a využitím bylinek.

Přednáškové bloky budou rozděleny přestávkami na občerstvení. Součástí programu bude i komentovaná prohlídka zahrady. Večer, po skončení společného programu, bude prostor pro soukromé rozhovory s paní Bochníčkovou. Zároveň bude možnost konzultovat vaše individuální zdravotní problémy.

Cena celodenního semináře je 1.200,- Kč. Cena pro řádné členy spolku Přírodní zahrada je 1.100,- Kč.


V ceně je zahrnuto organizační zajištění akce, lektorné, tištěné podklady, komentovaná prohlídka zahrady, oběd, svačina, káva a nealkoholické nápoje (celodenní pitný režim).

Dopravu na místo konání si zajišťují účastníci sami. ZDE můžete nabídnout nebo poptat spolujízdu. Dále je možnost zajištění ubytování přímo v místních apartmánech – bližší info k rezervaci hledejte na webu www.bochnickovi.cz . V místě je také obchůdek s bylinkovými produkty, kde můžete zakoupit výrobky na různorodé obtíže.

Podrobný program akce naleznete v pozvánce ZDE .


Přihlašovat se můžete prostřednictvím online formuláře ZDE , a to do 14. 5. 2024.


Kontakty pro další informace:
Seminář Jana Bochníčková – tel.: 736 776 211, e-mail: info@bochnickovi.cz
Přihlášky a platby Marcela Smolíková – tel. 723 338 702, e-mail: marcela.smolikova@prirodnizahrada.eu

Login

Lost your password?