Bylinková konference „Bylinky pro zdraví, krásu a pohodu“ – 17.-18.6.2022

Milí příznivci bylinek a přírodního zahradničení,

v rámci projektu „Bylinky spojují“ Vás zveme na Závěrečnou konferenci s názvem „Bylinky pro zdraví, krásu a pohodu“. Dvoudenní akce se koná v pátek 17. června 2022 ve Spolkovém domě ve Slavonicích. V sobotu 18. června 2022 se konference přesune do Bylinkové obce Mutišov.

Na bylinkové konferenci bude prezentovat své bylinkové vědění několik odborníků z Rakouska i Česka. Kromě zdravotních účinků bylinek bude kladen akcent i na jejich účinky na fyzický vzhled. A nebudou chybět ani informace o pěstování bylinek. V rámci sobotního workshopu si každý z účastníků může navrhnout svoji vlastní bylinkovou zahrádku.

Podrobné informace s přesným programem naleznete v pozvánce ke stažení ZDE

Cena je 550,- Kč za 1 den akce, cena 1.100,- Kč za oba dny bez noclehu, cena 1.500,- Kč za oba dny s noclehem. V ceně je zahrnuto organizační zajištění akce, lektorné při konferenci, komentovaná prohlídka zahrad v Mutišově, pronájem prostor, tlumočení, oběd a menší dopolední a odpolední občerstvení po oba dny, večeře 1. den a ubytování se snídaní v Penzionu Bejčkův mlýn. Dopravu si zajišťují účastníci sami.

Přihlášky můžete zasílat do 14.6.2022 přes online formulář. Kapacita akce je omezena. 

Rychlý odkaz na online přihlášku je ZDE.

Na tomto odkazu můžete nabídnout nebo poptat spolujízdu na místo konání konference.

Kontaktní osobou pro další informace je pí. Martina Petrová – tel.: +420 721 480 183, e-mail:  martina.petrova@prirodnizahrada.eu

Login

Lost your password?