Seminář s exkurzemi „Trvalky ve veřejné zeleni“ – 23.-24.6.2022

Zveme vás na seminář „Trvalky ve veřejné zeleni”, který se koná ve dnech 23.-24.6.2022 v Třeboni.

Akce je součástí přeshraničního projektu „Městská zeleň – trvalky a popínavky, nové rostliny pro klimatickou změnu“ KPF-01-254. Projekt je realizován za podpory Fondu malých projektů v rámci Programu INTERREG V-A Rakousko – Česká republika. Hlavním tématem jsou změny klimatu, období sucha a vlny veder.

Přírodní zahrada, z.s. ve spolupráci s rakouským partnerem Natur im Garten pořádá vzdělávací akci, v rámci které bychom rádi prezentovali důležité téma v péči o veřejnou zeleň. Trvalky mohou být ozdobou měst a obcí a zároveň umožňují poměrně jednoduchou nízkonákladovou a ekologickou péči. Teoretické přednášky jsou doplněny příklady dobré praxe. Budeme rádi, když se rovněž připojíte do naší sítě Obcí přírodní zahrada. Rádi Vás seznámíme s podmínkami zapojení.

Podrobný program dvoudenní akce naleznete v pozvánce ZDE.

Cena je 550,- Kč za 1 den akce / cena 1.100,- Kč za oba dny bez noclehu / cena 1.500,- Kč za oba dny s noclehem ve dvoulůžkovém pokoji. Příplatek za jednolůžkový pokoj je 760,- Kč. Příplatek za parkovací místo ve dvoře hotelu je 150,- Kč.

Dopravu na místo konání a zpět si zajišťují účastníci sami.

Přihlašovat se můžete do 14.6.2022 pomocí on-line formuláře. Sdílený odkaz je ZDE.

Kontaktní osoba pro další informace je pí. Martina Petrová – tel.: 721 480 183, e-mail: martina.petrova@prirodnizahrada.eu

Těšíme se na Vaši účast!

Login

Lost your password?