Seminář s exkurzemi v německém Bebertalu a jeho okolí (Sasko-Anhaltsko) – 4.-6.8.2022

Přírodní zahrada, z.s., Zelená obec Hohe Börde a gARTenakademie Sachsen-Anhalt e.V. v rámci projektu „Obce společně pro přírodu a ochranu klimatu II – občané, přidejte se“ zvou na seminář s exkurzemi konaný v německém Bebertalu a v jeho okolí (Sasko-Anhaltsko). Seminář je určený především pro zástupce měst a obcí z oblasti plánování a údržby veřejné zeleně.

Tato akce je realizována s podporou Česko-německého fondu budoucnosti, který pomáhá stavět mosty mezi Německem a Českem. Podporuje cíleně projekty, které spojují lidi obou zemí, umožňuje poznávat společně kulturu a historii a prohlubovat vzájemné vztahy.

Na této bázi vznikl projekt „Obce společně pro přírodu a ochranu klimatu II – občané, přidejte se“, který plánuje vzájemné návštěvy (politických zástupců, organizací, zástupců zahradní branže) a v rámci kterého proběhne přeshraničně odborná výměna vědomostí a zkušeností s ekologickým designem a péčí o veřejnou zeleň v teorii i praxi. Navazuje na úspěšný loňský projekt „Obce společně pro přírodu a ochranu klimatu“.

Podrobný program třídenní akce naleznete v pozvánce ZDE.

Účastnický poplatek je 3.000,- Kč. Příplatek za jednolůžkový pokoj je 250,- Kč za osobu a noc, tj. 500,- Kč za celou akci. V ceně je zahrnuto organizační zajištění akce, doprava, honoráře přednášejících, tlumočení, ubytování ve dvoulůžkových pokojích a v prázdninových bytech (2 pokoje x 2 lůžka se společným sociálním zařízením), plnohodnotné občerstvení po celý den (mimo občerstvení na cestě autobusem).

Přihlašovat se můžete prostřednictvím online formuláře ZDE. Kapacita akce je omezena, přihlášky přijímáme do 14. 7. 2022.

Pomocná tabulka pro domluvu spolujízdy na místo odjezdu autobusu do Prahy a zpět ZDE.

Kontakt pro další informace: Martina Petrová – tel.: 721 480 183, e-mail: martina.petrova@prirodnizahrada.eu   

Těšíme se na Vaši účast!

Login

Lost your password?