Velká zahradní cesta po přírodních zahradách Německa (Sasko-Anhaltsko) – 5.-8.7.2023

Milí fanoušci přírodních zahrad, připravili jsme pro Vás pro letošní rok něco mimořádného – “velkou zahradní cestu po přírodních zahradách Německa”, a to konkrétně Saska-Anhaltska, tj. v oblasti západně od Berlína a cestou také u Magdeburku.

Navštívíme téměř 15 zahrad během 4 dnů, takže je opravdu na co se těšit. Většina z nich jsou ukázkové přírodní zahrady, některé jen přírodní, ale velmi zajímavé. Kromě klasických pestrých soukromých zahrad navštívíme i zámecký park Krumke, bylinkovou zahradu u chrámu v hanzovním městě Havelberg, kde se v minulosti uskutečnila velká zahradní výstava, a zelenou obec “Dorf Ipse”.

Večer po večeři je možné posezení u vínka či pivka v kruhu dalších zahradních nadšenců, případně promítání fotografií ze zahrad účastníků. Cestou zpět si účastníci mohou zakoupit v trvalkovém zahradnictví trvalky a cibuloviny.

Odjezd autobusu z Prahy – předpokládaný odjezd je středa 5.7.2023 v 7.00 hodin, předpokládaný návrat je sobota 8.7.2023 ve 20.00 hodin.

Pozvánka s podrobným programem je ke stažení ZDE.

Cena “Zahradní cesty”: 9.900,- Kč / 9.500,- Kč pro členy spolku Přírodní zahrada, z.s. a poradce projektu.

V ceně je obsaženo: 3 x ubytování ve dvoulůžkových pokojích a čtyřlůžkových apartmánech s možností přistýlky, se sociálním zařízením v nově zrekonstruovaných prostorách (náhled ubytování zde), kompletní stravování (snídaně, oběd, večeře – počínaje obědem 1. dne a konče obědem 4. dne, tj. 4 x oběd, 3 x snídaně, 3 x večeře, vše včetně nealkoholických nápojů), všechny vstupy a komentované prohlídky zahrad (tj. 12-15 zahrad) a jejich tlumočení a autobusová doprava.

Přihlašovat se můžete prostřednictvím online formuláře ZDE.

Kapacita akce je omezena. Přihlášky přijímáme do neděle 4.6.2023.

Login

Lost your password?