Nové materiály spolku Přírodní zahrada

Přinášíme vám nově vytištěné materiály spolku Přírodní zahrada.

Jedná se o základní leták „Přírodní zahrada – místo a projekt, pro život a pro každého“, který přináší souhrnné informace o činnosti spolku. Popisuje sítě přírodních zahrad, podporu rozvoje zahradní turistiky, spolupráci s partnery na projektech. Představuje nový projekt „Obec Přírodní zahrada“. V poslední řadě zde naleznete návod, jak se stát našimi členy a co členství přináší.

Druhým novým výtiskem je leták „Kritéria přírodní zahrady“. Obsahuje základní kritéria, která musí splňovat certifikovaná přírodní zahrada a další možné prvky přírodní zahrady.

Poslední novinkou je brožurka „Začínáme s přírodní zahradou“. Příručka se hodí všem, kdo začínají s přírodním zahradničením (zakládání přírodní zahrady – kompost, minizahrádky, záhony, trávník, louky, stromy, keře, živé ploty, zahrada pro děti).    

Zde naleznete příslušné publikace ke stažení:

Přírodní zahrada – místo a projekt, pro život a pro každého

Kritéria přírodní zahrady

Začínáme s přírodní zahradou

Materiály jsou k dispozici i v tištěné podobě. Pro případné zájemce budou k zaslání poštou nebo k dostání na našich akcích.

Publikace “Začínáme s přírodní zahradou” byla vydána v rámci přeshraničního projektu č. KPF-01-254 “Městská zeleň”, který byl realizován za podpory Fondu malých projektů v rámci Programu INTERREG V-A Rakousko – Česká republika.

Login

Lost your password?