Exkurze “Zahradní terapie pomáhá” – Německo, 16.-18.8.2023

Přírodní zahrada, z.s., veřejně prospěšná společnost Neue Wege gUG a Zelená obec Hohe Börde v rámci projektu „Zahradní terapie pomáhá“ Vás zvou na workshop s exkurzemi konaný v Neulingenu a v jeho okolí (Německo – Sasko-Anhaltsko).

Workshop je určený především pro zájemce z řad zahradníků, majitelů zahrad, zdravotníků, ergoterapeutů a fyzioterapeutů.

Pozvánka s podrobným programem je ke stažení ZDE.

Účastnický poplatek činí 4.000,- Kč včetně dopravy (osobním automobilem), 3.000,- Kč bez dopravy (účastník si zajistí sám).

V ceně je zahrnuto organizační zajištění akce, vstupné do zahrad, honoráře lektorů, tlumočení a překlady podkladů, ubytování (2 noci se snídaní), občerstvení v rozsahu 3 obědy a 2 večeře, příp. doprava os. automobilem. Ubytování v bytech se 2 dvoulůžkovými pokoji se sociálním zařízením v IDA Arendsee (náhled ubytování ZDE ) nebo v Penzionu Banni v Ziesau (náhled ubytování ZDE).

V ceně nejsou zahrnuty cestovní výdaje (v případě vlastní dopravy), cestovní pojištění. S sebou doporučujeme kapesné pro tyto účely a pro účely nákupu dárků apod.

Přihlašovat se můžete prostřednictvím online formuláře ZDE .

Kapacita akce je omezena, přihlášky přijímáme do čtvrtka 20.7.2023.

ZDE můžete nabídnout nebo poptat spolujízdu.

Tato akce je realizována s podporou Česko-německého fondu budoucnosti, který pomáhá stavět mosty mezi Německem a Českem. Podporuje cíleně projekty, které spojují lidi obou zemí, umožňuje poznávat společně kulturu a historii a prohlubovat vzájemné vztahy.

Na této bázi vznikl projekt „Zahradní terapie pomáhá“, který plánuje vzájemné návštěvy (organizací a zástupců z oblasti zahradní terapie i zahradní branže a dalších cílových skupin projektu) a v rámci kterého proběhne přeshraničně odborná výměna vědomostí a zkušeností se zahradní terapií v teorii i praxi. Kromě této akce plánujeme dále workshop s exkurzemi u nás v ČR ve dnech 13.-14.11.2023 a odbornou konferenci s českými i německými přednášejícími v březnu 2024 v Německu.

Kontaktní osobou pro další informace: Martina Petrová – tel.: 721 480 183, e-mail: martina.petrova@prirodnizahrada.eu .

Login

Lost your password?