Letošní novinka – Dárkové poukazy

Udělejte radost svým blízkým zakoupením dárkového poukazu na nákup zboží a služeb dle vlastního výběru. Uplatnit ho můžete na nákup publikací spolku nebo k úhradě účastnického poplatku organizované akce v příštím roce (exkurze, workshopy, kurzy, školení apod.).

Momentálně si můžete vybrat z hodnoty: 500,-/ 1.000,-/ 1.500,-/ 2.000,-/ 3.000,- Kč.

Platnost voucheru je 1 rok. Obdarovaný bude mít na výběr, za co ho utratí. Pokud nevyčerpáte celou hodnotu najednou, stačí nám napsat a domluvit se na individuální způsob řešení.   

Každý voucher má jedinečný kód (variabilní symbol), který stačí zadat v objednávce či přihláškovém formuláři a hodnota voucheru se odečte z celkové ceny objednávky.

Dárkovou poukázku vám po zaplacení faktury pošleme emailem elektronicky v PDF formátu (zájemcům lze zaslat i ve vytištěné podobě). Vyzvednout si ho můžete také osobně v naší jindřichohradecké kanceláři.

Pokud chcete voucher v jiné hodnotě, můžete objednat několik voucherů v požadované celkové sumě v jedné objednávce. Případně nás můžete kontaktovat na emailu info@prirodnizahrada.eu a domluvit se individuálním voucheru jen a jen pro vás.

Pro objednávku použijte online objednávkový formulář s odkazem přímo zde.

V případě zájmu bychom měli být schopni zásilku vyřídit do Vánoc.

Věříme, že Vašim nejbližším vyberete dárky, které potěší!

Login

Lost your password?