Exkurze “Zahradní terapie pomáhá” – Praha a okolí, Vysočina, 13.-15.11.2023

Přírodní zahrada, z.s., veřejně prospěšná společnost Neue Wege gUG a Zelená obec Hohe Börde v rámci projektu „Zahradní terapie pomáhá“ zvou na workshop s exkurzemi konaný v Praze a okolí a na Vysočině (Česká republika).

Workshop je určený především pro zájemce z řad zahradníků, majitelů zahrad, zdravotníků, ergoterapeutů a fyzioterapeutů.

Pozvánka s podrobným programem je ke stažení ZDE.

Účastnický poplatek činí 2.500,- Kč (bez dopravy a ubytování).

V ceně je zahrnuto organizační zajištění akce, vstupné do zahrad, honoráře lektorů, občerstvení v rozsahu 3 obědy a 2 večeře (většinou bez nápojů).

Dále je možné doobjednat si ubytování:

1. noc (z 13. na 14.11.2023)

Hotel U Bílého koníčka, Velké Meziříčí (náhled ZDE ) – cena za dvoulůžkový pokoj se snídaní je 785,- Kč za os./noc nebo 710,- Kč za třílůžkový pokoj se snídaní.

Další nabídka ubytování pro 1. den je v Ekocentru Chaloupky, Baliny – bez snídaně ve vlastních spacácích na erárních matracích, cena 100,- Kč za 1 os./noc.

2. noc (ze 14. na 15.11.2023)

Hotel Floret, Praha Průhonice (náhled ZDE ) – cena se snídaní 995,- Kč za os./noc ve dvoulůžkovém pokoji nebo 1.570,- Kč v jednolůžkovém pokoji.

V ceně nejsou zahrnuty cestovní výdaje a cestovní pojištění. S sebou doporučujeme kapesné na nákup nápojů, dárků apod.

Přihlašovat se můžete prostřednictvím online formuláře ZDE .

Kapacita akce je omezena, přihlášky přijímáme do úterý 31.10.2023.

ZDE můžete nabídnout nebo poptat spolujízdu.

Tato akce je realizována s podporou Česko-německého fondu budoucnosti, který pomáhá stavět mosty mezi Německem a Českem. Podporuje cíleně projekty, které spojují lidi obou zemí, umožňuje poznávat společně kulturu a historii a prohlubovat vzájemné vztahy.

Na této bázi vznikl projekt „Zahradní terapie pomáhá“, který plánuje vzájemné návštěvy (organizací a zástupců z oblasti zahradní terapie i zahradní branže a dalších cílových skupin projektu) a v rámci kterého proběhne přeshraničně odborná výměna vědomostí a zkušeností se zahradní terapií v teorii i praxi. Kromě této akce proběhl v srpnu workshop s exkurzemi v Německu a plánujeme dále odbornou konferenci s českými i německými přednášejícími v termínu 7. – 9.3.2024 v Německu.

Kontaktní osobou pro další informace: Martina Petrová – tel.: 721 480 183, e-mail: martina.petrova@prirodnizahrada.eu .

Login

Lost your password?