Konference “Zahradní terapie pomáhá” – Německo, 7.-9.3.2024

Přírodní zahrada, z.s., veřejně prospěšná společnost Neue Wege gUG a Zelená obec Hohe Börde v rámci projektu „Zahradní terapie pomáhá“ zvou na konferenci s exkurzemi konanou v Neulingenu, Magdeburgu a jeho okolí (Německo – Sasko-Anhaltsko).

Konference je určená především pro zájemce z řad zahradníků, majitelů zahrad, zdravotníků, ergoterapeutů a fyzioterapeutů a pracovníků sociálních služeb.

Pozvánka s podrobným programem je ke stažení ZDE.

Účastnický poplatek činí 4.500 Kč včetně dopravy (autobusem) a ubytování.

V ceně je zahrnuto organizační zajištění akce, honoráře lektorů, tlumočení a překlady podkladů, doprava autobusem z Prahy a zpět, ubytování (2 noci se snídaní), občerstvení v rozsahu 2 večeře, 1 oběd, 1 obědový balíček a 3 x drobné občerstvení s kávou. Ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových apartmánech s možností přistýlky, se sociálním zařízením v nově zrekonstruovaných prostorách (náhled ubytování ZDE. )

V ceně není zahrnuto cestovní pojištění. S sebou doporučujeme svačinu na cestu tam (občerstvení bude zajištěno až od odpolední kávy první den) a kapesné pro účely nákupu dárků apod.

Přihlašovat se můžete prostřednictvím online formuláře ZDE.

Kapacita akce je omezena, přihlášky přijímáme do čtvrtka 15.2.2024.

Tato akce je realizována s podporou Česko-německého fondu budoucnosti, který pomáhá stavět mosty mezi Německem a Českem. Podporuje cíleně projekty, které spojují lidi obou zemí, umožňuje poznávat společně kulturu a historii a prohlubovat vzájemné vztahy.

Na této bázi vznikl projekt „Zahradní terapie pomáhá“, který plánuje vzájemné návštěvy (organizací a zástupců z oblasti zahradní terapie i zahradní branže a dalších cílových skupin projektu) a v rámci kterého proběhne přeshraničně odborná výměna vědomostí a zkušeností se zahradní terapií v teorii i praxi.

Kontaktní osobou pro další informace: Martina Petrová – tel.: 721 480 183, e-mail: martina.petrova@prirodnizahrada.eu .

Login

Lost your password?